Byt språk:

...
Sveriges utbildningssajt sedan 2007
Vi samlar alla utbildningar och kurser på ett ställe!

Ta körkort i Malmö

Royal Trafikskola Malmö

Välkommen till oss på Royal Trafikskola.
Vi är idag en liten trafikskola i centrala Malmö, som har funnits i 6 år. Ambitionen om att våra elever skall klara sig första gången på kunskapsprovet såväl som körprovet ligger oss varmt om hjärtat. Vi försöker därför att anpassa oss efter varje elevs behov och lägger därför upp enskilda utbildningsplaner direkt vid inskrivning.

Vid inskrivning krävs det att du har en giltig ID-handling som styrker din identitet. Är du under 18 år måste även en målsman vara med och kunna legitimera sig.

På vår sida ”Resultat” kan du följa hur våra körprov ser ut, och du kan också se om en elev blivit underkänd och vad/varför denne blivit underkänd. Denna statistik finns även hos Transportstyrelsen men är tyvärr inte offentlig.

Obs: Alla teorilektioner/körlektioner sker på svenska.

Vårt mål är att alla elever skall klara sina prov första gången!

Vi anpassar dina körlektioner efter dina förutsättningar och förkunskaper. Vi har nära till alla övningsområden och du övar i en stegrande svårighetsgrad för att till slut få de kunskaper som krävs för att klara uppkörningen. Din lärare ger dig tips och råd på vad du kan öva/läsa på hemma till nästa lektion för att hålla nere dina kostnader. Det finns även möjlighet för din handledare att följa med under körlektionen för att kunna öva mer effektivt och att ni övar på rätt sätt och rätt saker hemma.

Din körutbildning består av 3 huvudmoment:
  • grundläggande manövrering (start, växling, start i backe, parkering, backning)
  • körning i stadstrafik (hastighet, regler, placeringar, trafiksignaler, anvisningar
  • landsvägskörning ( påfarter, höger/vänstersvängar, motorväg, mörker, halka)
Ju mer förkunskaper du har desto fortare går din körutbildning samt att regelbunden körning 2-4 gånger per vecka ger ett bättre resultat. Kom ihåg att förbereda dig i teorihäftet inför kommande körlektionerna både på trafikskolan och hemma.

Fordon
Mitsubishi Colt
Mitsubishi Colt
Volvo

Opel (vår reservbil)
Ansökan är nu skickad, kontakta utbildaren vid frågor.
Förnamn:
Efternamn:
E-post:
Telefon:
Meddelande:
 
 
Skicka
Mer från Royal Trafikskola Malmö
Relaterade utbildningar
Körkort i Solsta Ta körkort i Skurup Ta körkort i Höganäs Ta körkort i Säter Ta körkort hos Körkortskungen Ta körkort i Norbotten Ta körkort på Värnhems Trafikskola Malmö Körkort i Olofström Ta körkort i Sala Ta körkort i Trosa Ta Körkort i på Allégatan i Borås Körkort i västerås Föreläsningar Basutbildning - Båthantering Ta körkort i Västerås på Dennis trafikskola Ta körkort i Boden ! Taxiutbildning för dig med taxiförarlegitimation Ta körkort i Landskrona! Ta körkort i Uddevalla Ta körkort i Kalmar Ta körkort i Malmö Ta körkort vid Stockholms söderort Ta körkort på Gotland Ta körkort i Tranås Ta körkort i Värnamo Ta körkort på J:son Trafikskola B-körkort i Göteborg Ta B-körkort i Alvik Anderssons Trafikskola i Lund Dax att ta Körkort? Trafikskolor i Västerås, Köping och Eskilstuna En veckas segling i Bohuslän Ta körkort i Odenplan Skaffa körkort Ta körkort i Lysekil Ta körkort på Edbergs Trafikskola Ta körkort i Örebro hos drivelife Ta körkort i Hässleholm Specialkurser Körkort Globen Intensivkurs bil i Falkenberg Intensivkursspecialisten Intensivutbildning körkort på Yvonnes Trafikskola Ta körkort i Jönköping Ta körkort i Malmö Ta körkortet hos Ahlbäck Ta körkortet i Arboga Intensivkurs på brommaplans trafiksskola Ta körkort på Kjells Trafikskola Intensivkurs körkort i jönköping Ta körkortet på BA Trafikskola Ta körkort i falun Ta körkort i Växsjö Ta körkort i Umeå Ta körkort i Malung MCA - Fartygsbefälsexamen, klass VIII Ta körkort i Ånge Ta kör kort i Söderhamn Handhavande av snabba fartyg Ta körkort i Landskrona Ta Körkort i Stockholms Söderort Ta körkort i Norrköping Ta körkort på Linnégatans Trafikskola Ta körkort på Waséns Trafikskola Ta körkort i Motala hos Magnusons Trafikskola Ta körkort i Göteborg Ta körkort på Murtans Trafikskola Ta körkort på Vargön Seglingskurs Ta körkort i Halmstad Seglingskurser Ta körkort på Asplunds Trafikskola Ta körkort vid Ringen i Stockholm Snabb båt Ta körkort i Nockeby Ta körkortet i Hägersten Ta körkort på Stures Trafikskola Ta körkort på Nya Umeå-Vännäs Trafikskola Ta körkortet i höst Körkort i Stockholm Yrkesinriktade kurser Intensivkurs körkort Täby Ta körkort i Säffle Ta körkort i Helsingborg Intensivkurs MC i Falkenberg Motorbåtskurser Ta körkort på Drivning Ransch Ta körkort i sollentuna Navigationskurser Ta körkort i Kista Ta körkort på Södertörns trafikskola

Eduway.se på Facebook